Mărturie cutremuratoare: Medicul l-a trimis acasă ! Bărbatul a murit !

O satmareanca le-a transmis o scrisoare deschisă presedintelui Klaus Iohannis, secretarului de stat Raed Arafat, dar și ministrului Afacerilor Interne, Marcel Vela, după ce soțul ei a decedatr, în urma unei indiferente aratata de un medic de la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare, sustine femeia.

Satmaraenca spune ca soțul ei putea fi salvat.

Iată marturia femeii.

Doresc sa va aduc la cunoștință ce medici incompetenți țineți în spate în spitalele de urgenta din România, unii dintre ei au reclamații cu nemiluita și nu le face nimeni nimic, medici care își permit sa trateze pe cine doresc ca doar sunt în linia întâi, oare pe ce baza le dați niște salarii astronomice.

Problemele mele au apărut în data de 8 august zi în care soțul meu acuza probleme de sănătate și anume febra și dificultăți de respirație motiv pentru care ne prezentam la spitalul de urgenta Cuj Napoca unde i se fac investigații după care primim un diagnostic nevralgie intercostal deși avea leucocitele mărite ceea ce înseamnă că are o infecție în corp.

Ne întoarcem acasă în Satu Mare unde starea soțului meu se înrăutățește motiv pt care face alte investigații pe banii noștri. Analizele de sânge au ieșit foarte rele, motiv pentru care medicul de familie ne trimite la urgența.

În data de 21 am chemat ambulanța deoarece soțul meu avea grave probleme de respirație, este dus la urgenta unde după ceva timp medicul îl întreabă de ce a venit acolo,soțul meu spunându-i ca a fost trimis pentru a i se face un CT la care medicul ii spune. “CE CREZI CA CT SE FACE CUM VREI TU?”

EU AM AICI BOLNAVI SERIOȘI NU ÎNCHIPUIȚI DUTE ACASĂ CA AI LEUCEMIE AȘTEAPTĂ MEDICUL ONCOLOG LUNI întors acasă l-am trimis sa facă și testul covid care a fost negativ.

În 22 starea lui se înrăutățește motiv pentru care am chemat din nou ambulanța,

După spusele soțului meu același medic după doua ore îl trimite din nou acasă cu o rețetă de calmant, eu în acel moment am cerut sa vorbesc cu acel medic.

Ma primit, am cerut sa imi dea niște acte cu ce analize ia făcut, spunându-i ca nu îl poate trimite în starea aceea acasă ( nu putea respira, avea febra, dureri crunte) la care îmi spune Ai chef de scandal?

Ieși afara nu ai ce cauta aici.

Ne-am întors acasă dar starea lui a fost tot mai rea, ne-am întors din nou la urgenta după ora 20 când sa terminat schimbul acestui criminal, unde într-un final i sa făcut un CT de unde a reieșit ca are puroi și apa la plămâni motiv pentru care este dus la spitalul TBC și internat în izolare deși avea testul covid negativ, lăsat singur și verificat telefonic de asistente din 2 în 2 ore.

Nu la verificat nimeni dacă și – a luat tratamentul.

Am vorbit telefonic cu doamna doctor spunându-mi ca va fi bine, ca ii vor face test

covid și va fi dus pe secție pentru a fi tratat. Fiind duminica nu fac teste covid ca doar ei sunt liberi duminica,săracii din linia întâi.

În timpul nopții asistenta l-a sunat la 00,45 dar soțul meu nu a răspuns dar nu sa sinchisit nimeni sa îl verifice, după spusele lor cică o pacienta dintr-un alt salon la auzit ca a căzut din pat ceea ce nu poate fi adevărat pentru ca a dormit în fund pe scaun pt ca nu se putea întinde de ce dureri avea.

S-au îmbrăcat cu echipament de covid după spusele doctoriței și au întrat la el dar nu mai avea puls, motiv pt care solicita ambulanță cu aparat de resuscitare (cum e posibil ca într-un spital sa nu ai aparat de resuscitare).

Oare cât timp le trebuie sa se echipeze de covid, dacă se tem asa tare sa stea acasă, nu sa omoare oameni nevinovați cu zile. Nu s-au sinchisit nici sa ma sune sa îmi spună ce sa întâmplat, am sunat eu pe la 04 dimineața moment în care am trezit-o pe doamna doctor (era somnoroasa la telefon), spunându-mi ca nu a putut face nimic, a decedat.

Când am fost chemata la spital managerul și doctorul au spus ca vor sa facă autopsie ca nu știu de ce a murit și a fost un șir de nereguli în drumul soțului meu. Pe aceasta cale doresc ca aceasta postare sa ajungă unde trebuie pentru a se face dreptate și asa ziși doctori care se cred la mama lor în curte sa nu aibă ce cauta într-un spital de urgenta, sa stea pe banii contribuabililor și sa ii omoare cu zile, Domnule doctor trebuia sa spuneți ca aveți nevoie de bani pentru a salva viata unui om ca va dădeam oricat.

Consider ca viata soțului meu putea fi salvata dacă vineri asa zisul medic își făcea datoria. Prea mult tam tam cu acest covid, prea mulți morți pentru indiferență medicilor care se acoperă cu protocoale”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.