Ioana Bran: „Școala începe într-un mod în care nu aș fi crezut că e posibil”

La pragul noului an scolar, deputatul social-democrat Ioana Bran, transmite un gând bun, încredere și speranța către părinți, dar îndeosebi către copiii care mâine încep noul an educational. „Sunt atât de multe necunoscute, stângăcii și probleme nerezolvate de guvernanți, după atâtea luni de la declanșarea pandemiei!”, spune deputatul Ioana Bran.

Școala începe într-un mod în care nu aș fi crezut că e posibil, pentru că iată, pandemia a dat totul peste cap și a impus reguli stricte. Nu toți elevii vor simți bucuria revederii colegilor, nu toți părinții sunt deciși să își lase copiii la școală … E o perioadă atât de complicată, iar emoția primei zile de an școlar e triplată de îngrijorare, de stres sau lipsuri.

Cred că mulți părinți au inima strânsă. Vreau să le transmit un gând bun, încredere și speranță!

Încerc să fiu optimistă și să am încredere că totul va fi bine! Deși sunt atât de multe necunoscute, stângăcii și probleme nerezolvate de guvernanți, după atâtea luni de la declanșarea pandemiei!

Dar chiar și în aceste condiții, educația trebuie să continue. Le doresc elevilor un an cu note bune și mult succes! Profesorilor, educatorilor și învățătorilor le doresc, de asemenea, succes! Și tuturor, sănătate!” este mesajul deputatului Ioana Bran.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.