Campanie umanitara pentru familia lui Ocsi B., bărbatul care a ars de viu în accidentul de la Ciuperceni

Doi copii au rămas orfani în urma tragediei din data de 7 septembrie de la Ciuperceni, în care Ocsi B. din Livada, a ars de viu într-o autoutilitara. Muncitorul avea doar 34 de ani.

Pentru ai ajuta familia, cei de la Tarr Beton, firma la care Ocsi B. era angajat, au lansat io campanie umanitara.

Apel caritabil in atentia tuturor: ptr. familia lui Buglyos Tibor, care si-a pierdut viata in tragicul accident de la Ciuperceni am deschis un cont pentru a sprijini familia in aceste momente grele. Rugam pe toata lumea, cine are posibilitatea sa ajute familia cu orice suma. Contul bancar este: RO91RZBR0000060022007279.

Multumim !” este mesajul postat pe Facebook.

Va reamintim ca, un tânăr, de 20 de ani, din Mădăras, aflându-se la volanul unui autoturism a intrat în coliziune cu o autoutilitară care circula în fața sa, pe aceeași direcție.

În urma impactului, autoutilitara a fost proiectată pe sensul opus de mers intrând în coliziune frontala cu o autospecială de ambulanță.

În urma evenimentului rutier a rezultat decesul a două persoane, vătămarea corporală gravă a patru persoane și vătămarea corporală ușoară a altor două persoane. În cauză în continuare se efectuează verificări pentru a se stabili cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului rutier.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.