Soferii gonesc în continuare ! Nu am învățat nimic (din pacate) din moartea Karinei !

Din păcate, tragediile ne mișca doar pe moment, apoi, cu trecerea zilelor, totul revine în ceea ce consideram noi (de multe ori într-un mod total greșit) ca societate, ca ar fi fagasul normal al lucrurilor. Și atunci, se impune întrebarea: Ce ar trebui să se întâmple ca să ne intre mințile în cap ? Cu toate ca formularea este poate puțin mai dura, însă ea reflecta realitatea … Pentru ca nici drama acestei copile nu ne-a invatat absolut nimic (ori, nu vrem sa invatam) … Asta arata realitatea de pe drumurile in judet.

Așa se întâmpla și cu tragedia în care a murit Karina, fetița de doar 13 ani, ucisa pe o trecere de pietoni de pe strada Paulesti.

Mașinile gonesc în continuare în zona în care, doar cu puțin timp în urma s-a petrecut o adevărata drama. Se pare ca nu am învățat nimic ! Unii soferi sunt la fel de iresponsabili, fără sa arate nici cel mai mic semn de respect fata de concetatenii lor.

… pornesc spre Păulești … ajung pe Păuleștiului și mă opresc în apropierea trecerii de pietoni unde a fost lovită Karina. Am vrut să văd cu ochii mei locul unde colegii și prietenii Karinei au pus flori și lumânări. Așa că mă „transform” în pieton și stau cuminte în dreptul trecerii și aștept să treacă mașinile … Un șofer observă intenția mea de a trece și îmi face semn să trec. Fac doi pași pe trecere și observ că o mașină se apropie în viteză și ÎL CLAXONEAZĂ pe cel care a încetinit să-mi acorde prioritate … culmea îl DEPĂȘEȘTE PESTE LINIA DUBLĂ CONTINUĂ PE TRECEREA DE PIETONI. Tot el era revoltat și dădea din cioc.

Mă mir că sunt așa de calm când scriu și nu-l fac pe individ cercopitec, papagal, cocalar, idiot, nesimțit … alea … alea …

P. S. Era să uit… SM 34 RDU” este mesajul postat pe pagina de Facebook ai activistilor de la Drivers SM.

Va reamintim ca fetița de 13 de ani, Karina, a fost lovita pe o trecere de pietoni de pe strada Paulesti, în seara zilei de 28 august. Copila a murit câteva zile mai târziu, în urma leziunilor suferite în accident.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.