100 de jandarmi vor avea grija de liniștea satmarenilor, în acest week-end

Aproximativ 100 de jandarmi din cadrul IJJ Satu Mare vor acționa în acest week-end, pe raza județului atât independent cât și în cooperare cu polițiști din cadrul IPJ Satu Mare, pentru siguranța cetățenilor, dar și pentru verificarea respectării măsurilor preventive dispuse de autorități în contextul epidemiologic actual.

Efective din cadrul inspectoratului vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică pentru ca evenimentele ce vor avea loc în acest sfârșit de săptămână, să se desfășoare în condiții de siguranță, respectiv Târgul produs de Cluj, Târgul produs sătmărean, spectacolele de teatru în aer liber, și activitățile organizate în orașele Carei și Negrești Oaș.

Le recomandăm participanților să respecte măsurile de prevenire a răspândirii virusului SARS-Cov-2 și indicațiile organizatorilor, să supravegheze cu atenție copiii, iar în cazul în care sunt martorii săvârșirii unor fapte antisociale, să solicite sprijinul jandarmilor aflați în apropiere. Prezenţa Jandarmeriei în mijlocul cetăţenilor este destinată descurajării comportamentelor necivilizate şi intervenţiei pentru rezolvarea eventualelor situații speciale/de criză în domeniul ordinii publice. În cazul în care vă aflați într-o situație dificilă, solicitați cu încredere sprijinul jandarmilor” este mesajul conducerii IJJ Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.