Victor, condus pe ultimul drum. Ambulantierii au însoțit sicriul, îmbrăcați în uniforme (Foto)

Victor C., asistentul medical de pe Ambulanța, ce a murit luni (7 septembrie) în accidentul de la Ciuperceni, a fost inmormantat astăzi, 10 septembrie, la Odoreu. Bărbatul de 38 de ani a lăsat în urma o soție și un băiețel de 4 ani.

Prezenta mare la slujba de înmormântare a lui Victor C., ambulantierul din Odoreu ce a decedat luni în tragedia de la Ciuperceni. O parte dintre colegii de breasla au fost prezenti la înmormântare, îmbrăcați în uniforme de ambulantier, ca respect fata de sacrificiul lui Victor C. Acestia au venit cu mai multe ambulante pentru a-si lua ramas bun de la fostul lor coleg. La inmormantare au fost prezenti atat cadre medicale de la Ambulanta, cat si de la SMURD.

În ceea ce privește accidentul, un tânăr de 20 de ani, din Mădăras, aflându-se la volanul unui autoturism a intrat în coliziune cu o autoutilitară care circula în fața sa, pe aceeași direcție.

În urma impactului, autoutilitara a fost proiectată pe sensul opus de mers intrând în coliziune frontala cu o autospecială de ambulanță.

În urma evenimentului rutier a rezultat decesul a două persoane, vătămarea corporală gravă a patru persoane și vătămarea corporală ușoară a altor două persoane. În cauză în continuare se efectuează verificări pentru a se stabili cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului rutier.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.