Elevii din fiecare școală află astăzi cum vor învăța din 14 septembrie

Astăzi, 10 septembrie se va anunța, în sfârșit, ce scenariu se aplică în cazul fiecărei școli din România începând de săptămâna viitoare. Nici prima zi de şcoală nu va mai fi ce a fost. Careul, altădată plin de elevi şi părinţi, rămâne, deocamdată, doar o amintire.

Și acest an școlar pare că va fi sărăcit de emoții pozitive. De exemplu, careul școlii, care altădată, la începutul anului, ar fi fost plin de elevi emoționați, de părinți deopotrivă, de elevi așteptându-i cu flori pe profesori, de dascălii care îi întâmpinau pe elevi, anul acesta va fi gol. Pentru că elevii vor fi primiți de la poartă, întâmpinați de un cadru didactic și conduși direct în clasă. Practic, careul acesta va rămâne doar o amintire.

Anul acesta vom face deschiderea oficială a școlii în clase, în fiecare clasă, pe grupe de elevi”, spune directoarea Dana Bobocea, de la Colegiul Național „Grigore Moisil” din Capitală.

Stau și mă gândesc cum va face acel învățător care e obișnuit să se așeze lângă copil, să-i ia mânuța în mâna lui și să-l învețe să scrie. Dificil de spus, dar vom trece și peste asta!” – conchide cu optimism Dana Bobocea.

Sursa: www.digi24.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.