Mesaj de la parohie: „Iti multumim draga Tibi, ne rugam pentru odihna sufletului tau”

Parohia Greco-Catolica Botiz, aduce un ultim omagiu lui Tibi Buglyos care in urma unui teribil accident petrecut in dimneata zilei de 07 septembrie, a trecut la cele vesnice.

Plecarea lui atat de devreme si intr-un mod atat de neasteptat a lasat un gol imens si o durere nemarginita in sufletele tuturor celor care l-au cunoscut. A fost unul dintre mesterii firmei Tarr &Tarr care a condus lucrarile de construire a Centrului pentru Varstnici ,,Sfanta Maria Botiz” un om de foarte buna calitate, un adevarat lider si un bun profesionist.

Iti multumim draga Tibi, ne rugam pentru odihna sufletului tau pastrandu-ti vie amintirea. Te insotim cu rugaciunea exprimandu-ne apropierea fata de familia ta, acum la ceas de grea incercare. Ne exprimam apropierea fata de ing. Szillard Tarr si intreaga ,,Familie,, Tarr& Tarr Beton),,. Va insotim cu rugaciunile noastre acum la ceas de mare incercare, asigurandu-va tot respectul si recunoastinta noastra. Domnul sa va binecuvanteze!” este mesajul Parohiei greco-catolice din Botiz.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.