Asociatia “Stea” sprijina 110 familii din Satmarel (Foto)

Pandemia de COVID reprezintă o mare provocare și pentru familiile care trăiesc în zone urbane marginalizate caracterizate prin aglomerația din spațiul de locuit și lipsa infrastructurii adecvate pentru o bună igienă și curățenie.

In prag de începere a noului an școlar, Asociația Stea, cu susținere din partea Institutului Francez din România și a Serviciului de Cooperare al Ambasadei Franței în România, oferă unui număr de 110 familii vulnerabile din cartierul Sătmărel (Municipiul Satu Mare) un sprijin material constând în produse de igienă (săpun, șampon, detergent, măști de protecție). Acestea, împreună cu activitățile de informare și consiliere realizate de către echipa Stea, contribuie la creșterea capacității familiilor de a respecta măsurile de prevenire a îmbolnăvirilor și de a-și pregăti în mod adecvat copiii pentru școală.

Fiind parte a programului de educație pentru sănătate, acțiunea este combinată cu distribuția unei donații de lapte din partea Asociației Banca Regională Pentru Alimente Oradea (BpA), ca măsură concretă de susținere a unei nutriții sănătoase, îndeosebi la copii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.