Ți-au „zburat” permisul ? Vezi unde dai testarea

Începând de mâine, 9 septembrie, se modifica locația și ora, desfășurării testarii privind verificarea cunoașterii regulilor de circulaţie, pentru reducerea perioadei de suspendare a permisului de conducere.

Testarea va avea loc în fiecare zi de miercuri, cu începere de la ora 12.00, în incinta clădirii aparținând Universității de Vest „Vasile Goldiș” Satu Mare situat pe strada Ștefan cel Mare, nr. 7.

Cu privire la activitatea de testare, pentru limitarea riscului de răspândire a infecției cu noul tip de coronavirus – SARS Cov2, persoanele care se vor prezenta la testare, vor purta mijloace de protecție individuală măști și mănuși, un pix de culoare albastră, precum și vor respecta păstrarea unei distanțe sociale de minim 1,5 metri între fiecare persoană interlocutoare pentru a preîntâmpina eventuala contaminare a examinatorilor ori a altor persoane prezente cu acest nou tip de coronavirus.

Pentru mai multe informații puteți să apelați numărul de telefon 0261/807777 – interior 20281, Serviciului Rutier – Implementări Abateri, ori la adresa de e-mail circulaţie@sm.politiaromana.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.