Tragedia de la Ciuperceni ! Mesaje cutremuratoare: „Ceasul despărţirii a sosit”

Prietenii și amicii asistentului medical mort azi dimineața în accidentul de la Ciuperceni își exprima condoleantele familiei îndurerate. Bărbatul de 38 de ani a lăsat în urma o soție și un copilas de doar 4 anisori.

Unul dintre asistentii medicali de al Ambulanța, Victor C. în vârsta de 38 de ani, a decedat. Bărbatul este din Odoreu. Acesta avea un copil de doar 4 anisori.

Ceasul despărţirii a sosit, lăsând în urmă un gol imens şi lacrimi de durere fără margini. E greu sa zici orice pentru ca a plecat dintre noi un EROU, tata, sot, fiu, frate si prieten adevarat! Era mereu cu chef! Eram voluntara lui, si foarte mult m-a ajutat, m-a invatat, ce nu faceam bine, imi explica! Tot timpul a avut rabdare! M-am putut baza pe el, orice problema am avut, am putut sa ii spun! Momemtul asta este si mai greu, pentru ca nu pot sa il conduc pe ultimul lui drum! Nimic nu va fii la fel de acum incolo, dar vei ramane mereu in gandurile si sufletele noastre! Îngerii să vegheze drumul tău lin către Dumnezeu!” este unul dintre mesajele postate pe pagina de socializare.

Vine solicitarea, un caz, asistentul si ambulantierul pornesc spre acel caz unde niciodata nu stii ce gasesti sau ce te asteapta…. Si cum pornesc? În tromba!!!! Pentru ca fiecare minunat conteaza si face diferența. Si cum merg ???? Cu sirena si girofar!!!!!! Ca sa vadă și să audă toti ca ei merg la datorie ca poate fi in pericol mama ta, tatăl tău, copilul tau, sau sotia ta. Si pe unde merg ????? Pe contrasens !!!!!!! Si de ce ???? Pentru ca nimeni nu se da la o parte sa faca loc ambulanței care merge la caz nu la plimbare. Pentru ca altii circulă cu viteza enorma. Pentru ca altii sunt efectiv călăi din trafic care nu țin cont de nimic … trist foarte trist….a mers sa salveze o viață și a plătit cu viața sa, inconstienta altora….. Trecem in fiecare zi pe lângă moarte si cand e sa fim noi cei salvați de multe ori e prea tarziu….INDIFERENTA UCIDE” este un alt mesaj postat pe Facebook.

Va reamintim ca un accident sodat cu doi morți a avut loc loc azi (7 septembrie) dimineața, intre localitatile Livada și Ciuperceni. Unul dintre persoanele decedate (un barbat) a fost asistent medical la SAJ Satu Mare. În accident au fost implicate trei mașini, printre care și o ambulanța SAJ, potrivit purtattorului de cuvânt al ISU „Somes” Satu Mare, Bianca Timis.

În masini erau în total 8 persoane. Autoutilitara aparține unei firme din Satu Mare și transporta muncitori.

La fata locului s-au deplasat echipaje de de descarcerare, o autospeciala de stingere și doua ambulante SMURD. În autoutilitara au fost 5 persoane, iatr în ambulanța 3. În acest moment încă nu se știe nimic despre starea victimelor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.