Fata de 14 ani, retinuta pentru 24 de ore. A umilit si a batut o minora

O adolescenta de 14 ani, a fost reţinută pentru lovire sau alte violenţe, în urma celor două filmări care au apărut în spaţiul public şi în care două fete de 12, respectiv 13 ani sunt agresate de mai multe adolescente.

În continuarea cercetărilor efectuate de poliţişti, o tânără de 14 ani, din municipiul Târgu Jiu, bănuită de săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, a fost reţinută pentru 24 de ore şi introdusă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj”, a precizat, luni, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Victor Ţuhaşu.

În prima filmare, o minora de 13 ani este lovita de alte adolescente, au informat, duminică seara, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj.

Având în vedere imaginile apărute în spaţiul public pe o reţea de socializare, ne-am autosesizat cu privire la aceste aspecte, conducerea IPJ Gorj dispunând efectuarea de verificări. Astfel, cu ocazia verificărilor efectuate de poliţişti, au fost identificate trei tinere cu vârste cuprinse între 12 şi 14 ani, din municipiul Târgu Jiu, care ar fi exercitat acte de violenţă asupra unei tinere de 13 ani, din municipiul Târgu Jiu. Două dintre cele trei tinere care ar fi exercitat acte de violenţă au fost aduse la sediul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu, fiind însoţite de către părinţi, în vederea audierii”, au transmis reprezentanţii IPJ Gorj.

În cealaltă filmare, o minoră de 12 ani din Târgu Jiu este agresată de alte trei fete.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.