E frumoasa foc și vrea să fie primar ! Cine este tanara cu teluri mărețe (Foto)

Diana Mosincat, o tânăra frumoasa foc în vârsta de 29 de ani, a inttat în bătălia electorala, într-o comuna din Salaj. Tânăra candidează pentru funcția de primar al comunei Chieșd.

Când eram la grădiniță îmi aduc aminte că îmi plăceau mult de tot bulinele. Dacă primeam bulinuță, știam că am făcut ceva bine. Acum vreau să fac bine pentru comunitatea în mijlocul căreia trăiesc, așa că mi-am pus singură bulină, anticipat. Adevărul e că m-am săturat să fiu nemulțumită, să comentez mereu de pe margine cu cei apropiați, ca la un meci de fotbal. M-am săturat să văd că prea puține se schimbă, că suntem, parcă, tot mai triști, mai apatici, mai abătuți, că trebuie să plecăm din țară, că trebuie să trăim fără copii și nepoți pentru că ei pleacă în străinătate în căutarea unei vieți mai bune. Odată rămași în țară nu suntem siguri de ziua de mâine și ne-ntrebăm mereu: oare va fi și la noi mai bine? M-am săturat să nu avem condițiile unui trai decent, frumos, la noi acasă. Și m-am săturat de vorbe goale.

Consider că a venit momentul schimbării. Nu mai putem sta cu mâinile în sân așteptând ca lucrurile să se schimbe, dar fără să ne implicăm. Eu am decis să mă implic candidând la Alegerile Locale din data de  27 septembrie pentru funcția de PRIMAR al Comunei Chieșd. Și tu trebuie să te implici. Cum? Mergând la vot, conștient fiind că persoana pe care o votezi e persoana cea mai potrivită să te reprezinte (sau persoanele, în cazul consilierilor locali și județeni). Important este să te implici, mergând la vot. Implicându-ne putem să ne croim altfel viitorul. Am decis să fac acest pas pentru cetățenii comunei în mijlocul căreia am crescut”, a spus Diana Moșincat.

Diana Moșincat s-a născut în Șimleu Silvaniei, județul Sălaj în data de 3 martie, 1991. A studiat la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, specializarea Științe Politice din cadrul Universității Babeș – Bolyai, după care urmat cursurile de master din cadrul Universității Oradea, Facultatea de Istorie, Relații Internaționale, Științe Politice și Științele Comunicării, specializarea Politici Publice Europene. De asemenea, a absolvit și cursurile postuniveristare Managementul Administrației Publice din cadrul Universității Babeș – Bolyai.

Sursa: www.ziaruldesalaj.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.