Cum s-a întâmplat tragedia de la Ciuperceni ? Ce spune poliția ? (Foto)

Un șofer de 19 ani se face vinovat de accidentul petrecut azi (7 septembrie) dimineața în Ciuperceni. Nepastrand distanța regulamentara în mers, șoferul de 19 ani s-a izbit, din spate, de autoutilitara, proiectand-o în ambulanța care venea din sens opus.

Totul s-a întâmplat într-o fractiune de secunda. Ambulanța se deplasa cu sirena pornita la o intervenție în localitatea Dabolt. Vazand ambulanța, șoferul unei autoutilitare în care se aflau cinci persoane a tras pe dreapta. Intre timp, o mașina condusa de un tânăr de 19 ani, nemaiputand încetini, s-a izbit din spate de autoutilitara, proiectand-o în ambulanța.

În urma impactului au murit doua persoane, printre care un asistent de la ambulanța și un municitor. Acesta din urma a murit ars de viu, în autoutilitara care a luat foc.Soferul ambulantei a fost resuscitat la fata locului, iar apoi transportat la spital. Acesta a fost supus unei interventii chirurgicale, insa medicii au decis sa fie transportat cu un elicopter SMURD la o clinica din Cluj-Napoca.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.