Ambulanța implicata într-un accident ! Mai multe victime !

UPDATE: Doua persoane au murit. În accident au fost implicate o ambulanța, o autoutilitara care transporta muncitori și un autoturism.

O ambulanța a fost implicata azi (7 septembrie) dimineața, într-un accident de circulatie, intre localitatile Ciuperceni și Livada. Aceasta s-a tamponat cu o autoutilitara.

La fata locului s-au deplasat echipaje de de descarcerare, o autospeciala de stingere și doua ambulante SMURD. În autoutilitara au fost 5 persoane, iatr în ambulanța 3. În acest moment încă nu se știe nimic despre starea victimelor.

In acest moment, se intervine pentru acordarea îngrijirilor medicale și pentru stingerea unui autovehicul în cazul unui accident rutier petrecut între localitățile Ciuperceni și Livada între o autoutilitara și o ambulanța aparținând SAJ. La fața locului se deplasează echipajele Detașamentului de Pompieri Satu Mare cu o autospecială de  descarcerare, o autospecială de stingere, două ambulanțe SMURD” spune purtatorul de cuvânt al ISU „Somes” Satu Mare, Bianca Timis.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.