Femeie răpită de pe strada ! Dusa într-o pădure, violata, iar apoi aruncata pe un drum !

Un caz cutremurator s-a petrecut în satul Lazuri din judetul Arad. O mașina în care se afla o femeie de 36 de ani împreuna cu concubinul ei, a fost oprita de un autoturism care le-a tăiat calea, în care erau doi bărbați din Bihor. Cei doi indivizi au rapit-o pe femeie, au dus-o într-o pădure din Bihor, unde unul dintre ei a violat-o. Apoi, femeia a fost aruncata pe un drum.

Femeia, împreună cu concubinul în vârstă de 35 de ani, din județul Bihor, se îndreptau înspre Craiova. Când au ajuns pe raza satului Lazuri, un autoturism în care se aflau cei doi tineri de 32 și 29 de ani, au oprit în dreptul lor și au luat-o pe femeie, cu forța, ducând-o pe raza județului Bihor, în pădure unde, bihoreanul în vârstă de 32 de ani a violat-o. Femeia a fost abandonată ulterior pe un drum.

Răpirea a fost sesizată la numărul de urgență 112 de către concubinul victimei. Polițiștii arădeni i-au prins pe făptași, în colaborare cu polițiștii din județul Bihor.

Bărbatul de 32 de ani urmează să fie prezentat judecătorului de drepturi și libertăți cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracțiunilor de lipsire de libertate și viol, în timp ce tânărul de 29 de ani este cercetat pentru complicitate.

Părțile implicate nu se cunoșteau.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.