A murit la doar 46 de ani ! Era apreciat in tot orasul ! (Foto)

Un cunoscut instructor auto din Satu Mare, Gabriel Valean, s-a stins din viața, la abia 46 de ani. Mesajele de condoleanțe curg neincetat pe pagina de socializare, unde cunoscutii și prietenii își iau rămas bun. Gabriel Valean a lăsat în urma o soție și doi copii.

Nu imi vine nici amu sa cred e atat de nedreapta viata asta. Ai plecat prea repede. Tot timpul imi aducea zambetul pe buze oricat de suparata eram. Dumnezeu sa te odihneasca in pace ! Ai fost un om bun, și un instructor de nota 10” ii scrie un prieten pe Facebook.

Încă nu îmi vine să cred fratele meu … Îmi pare foarte rău că ai plecat din lumea asta … Ai lăsat un Gabi în inimile noastre care zâmbea și ajuta pe alții mereu. O să ne amintim de tine cu personalitatea ta bună și zâmbetul tău. Eu am avut noroc mare că te-am cunoscut. Te iubim foarte mult. Sincere condoleanțe …” este un alt mesaj postat pe pagina de socializare.

In aceste clipe de adanca tristete este foarte greu sa gasesti cuvintele, pentru ca nimic nu-ti mai poate mangaia sufletul odata cu pierderea Nasului. Sincere condoleante familiei indoliate si multa putere. Dormi in pace Nasule drag” este un alt mesaj.

Dumnezeu să-l odihnească în pace pe Gabi, care a plecat mult prea devreme dintre noi și să întărească familia lui dragă, acum când trece prin această mare suferință! Sincere condoleanțe familiei!” spune un alt prieten al lui Gabriel Valean.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.