Candidatul PMP la Primaria Satu Mare, Mihai Huzau, a început întâlnirile pe marginea Master Plan-ului

Candidatul Partidului Mișcarea Populara (PMP) la scaunul de primar al municipiului Satu Mare, Mihai Huzau, a avut o prima întâlnire cu reprezentantii PNR, pe marginea Master Plan-ului, lansat de către acesta. Discuția a fost una constructiva, cei prezenti s-au aratat deschiși la aceasta idee.

Am avut o primă discuție constructivă cu reprezentanții partidului PNR. Mă bucur că s-au arătat deschiși la ideea mea de #MasterPlan, astfel că am discutat despre direcțiile semnalate de aceștia: 1. Curățenia orașului; 2. Absorbția de Fonduri Europene; 3. Siguranța cetățeanului; 4. Infrastructură și urbanism.

Sunt încrezător că aceste întâlniri ne vor ajuta să înțelegem mai bine cum să prioritizăm problemele sătmărenilor și cum să acționăm eficient, totul în folosul comunității.

Urmează întâlnirile cu Pro România, ALDE PCM și PSD”, spune Mihai Huzau.

Din partea PMP, la întâlnire au participat: Mihai Huzău – candidat la primarie / George Hotca si Florian Neagu – candidați la Consiliul Local, iar din partea PNR au fost prezenti: Erika Mare – candidat la primarie si Delia Dinu – candidat la Consiliul Local.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.