Premiera în Romania ! Ea este tânăra ce a luat 10 pe linie la Bac-ul de toamna ! (Foto)

Sonia Goilean este eleva care a obținut 10 pe linie la Bac-ul de toamna, performanţă pe care niciun tânăr n-a mai atins-o în ţară în ultimii 18 ani. Tânăra este fosta eleva a Colegiului Național „Mihai Eminescu” din Oradea.

Premieră pentru sesiunea de toamnă a bacalaureatului: un elev din judeţul Bihor a încheiat examenul cu media generală 10 (zece), caz unic în ultimii 18 ani”, se arată într-un comunicat transmis miercuri de Ministerul Educaţiei.

Directoarea Colegiului, Livia Muntean, a precizat că nu este defel surprinsă de rezultat, deoarece tânăra a fost o elevă silitoare, care n-a mai susţinut niciodată Bacalaureatul, ci n-a putut participa la sesiunea din vară din motive medicale.

Sigur că orice notă de zece ne bucură, dar pentru noi nu este nimic spectaculos. Sonia nu s-a putut prezenta la prima sesiune din motive medicale, nu Covid-19, ci altele, dar nu este o surpriză rezultatul ei. Este un copil serios, care a trudit cu discreţie şi a fost necăjită că nu a putut să fie în trend cu colegii ei”, a declarat Muntean.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.