Ioana Bran: „România are printre cele mai mari creșteri ale datoriei publice pe locuitor din UE!”

Romanii au fost indatorati peste măsura. Asta arata cifrele statisticilor Uniunii Europene. Țara noastră are cele mai mari creșteri ale datoriei publice pe locuitor din UE, spune deputatul social-democrat de Satu Mare, Ioana Bran.

În primul trimestru din 2020, datoria guvernamentală a României a crescut cu 265 euro/locuitor. Suntem printre cei mai mari datornici din UE și avem o economie tot mai slabă. Iar dacă vă uitați la tabelul statistic, în timp ce datoria Bulgariei a crescut cu doar 4 euro pe locuitor, sunt țări unde aceasta a scăzut.

Ce face dl Cîțu cu banii împrumutați în numele României? Unde se duc acești bani, pe care nimeni nu îi vede? Măști și tablete pentru elevi nu sunt, ajutoare pentru firme și fermieri nu sunt, bani pentru pensii și alocații pentru copii așa cum este stabilit prin lege – nici atât! În general, guvernul nu are bani pentru nimic.

Preocupați doar de campania electorală, liberalii îngroapă țara în fiecare zi. Pas cu pas, așa cum au învățat de la președintele „tuturor românilor”!”, spune parlamentarul satmarean.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.