Investitie de peste 4 milioane de euro. Compania va crea 75 de locuri de munca la Satu Mare (Foto)

Compania Rosendahl Industrial Services, subsidiara locală a grupului austriac Knill Gruppe, a finalizat o investiţie de 4,5 milioane euro pentru construcţia unei noi hale, în vederea extinderii capacităţii de producţie a fabricii deţinute în Satu Mare.

În cadrul acestui proiect de extindere compania va crea 75 de noi locuri de muncă. În prezent, în cadrul fabricii Rosendahl din Satu Mare lucrează peste 100 de angajați.

În martie 2018 am pus, alături de Georg Knill, proprietarul Knill Gruppe, piatra de temelie a noii hale (2700 mp) a companiei austriece Rosendahl, o investiție de 4,5 milioane de euro. După mai bine de doi ani, am avut plăcerea de vizita din nou fabrica din Satu Mare, după finalizarea investiției”, a declarat primarul Gábor Kereskényi.

Directorul general al fabricii din Satu Mare, Josef Altmayr, a dat asigurări că investițiile în fabrica de la Satu Mare vor continua și vor fi create noi locuri de muncă bine plătite.

Knill Gruppe și Rosendahl vor rămâne un partener pentru Primăria Satu Mare. Am avut în Primăria Satu Mare un partener serios, care ne-a sprijinit foarte mult în realizarea investiției de la Satu Mare”, a afirmat Josef Altmayr.

Compania Rosendahl Industrial Services este specializată în execuţia de piese şi categorii de produse în domeniul construcţiilor metalice, precum şi maşini complete, cablarea dulapurilor de comandă, construcţii sudate speciale cu prelucrare mecanică şi tratamentul suprafeţelor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.