Doua sefe de institutii, reconfirmate în funcție (Foto)

Prefectul Radu Bud a participat astăzi la festivitatea prilejuită de reconfirmarea în funcții a inspectorului școlar general, Anișoara Boitor, și a directorului Casei Corpului Didactic, Monica-Liliana Chiș.

Cele două doamne sunt detașate pe funcții, de la catedră, prin ordin al ministrului Educației Naționale, în interesul învățământului, pe o perioadă de maximum un an sau până la organizarea concursurilor pentru ocuparea acestor funcții de conducere.

Pe lângă cele două numiri în pozițiile cheie ale învățământului sătmărean au mai fost numiți, tot prin detașare în interesul învățământului, și alți inspectori de specialitate.

Evenimentul a avut loc în curtea Inspectoratului Școlar Județean Satu Mare, în prezența întregii echipe de inspectori școlari.

Prefectul Radu Bud a felicitat noua conducere și pe noii inspectori școlari numiți care au venit să întregească echipa managerială a Inspectoratului Școlar Județean Satu Mare și le-a cerut celor prezenți implicare și o relație foarte bună de colaborare cu toate școlile din județ, atât pentru ca noul an șolar să înceapă în condiții de siguranță pentru elevi și profesori, dar și pentru un învățământ de calitate și performant.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.