Durere nemarginita: „O inima buna a incetat sa mai bata, un suflet mare s-a ridicat la cer”

Moartea tinerei de 21 de ani, Dora L., ce luni (31 august) după-amiaza a căzut de la etajul 11 al Palatului Administrativ din Satu Mare a indurerat un oraș întreg (și nu numai). Dovada stau mesajele de condoleanțe venite din parte prietenilor, cunostintelor, dar și ai necunoscutilor.

Nu pot sa cred, sunt socata de aceasta cumplita tragedie! O inima buna a incetat sa mai bata, un suflet mare s-a ridicat la cer, lasand in urma o nemarginita durere si un gol imens. Sincere condoleante familiei! Dumnezeu sa o odihneasca in pace!” este unul dintre mesajele postate pe Facebook.

De ce Dora? De ce ? Stiu ca nu mai poti sa imi raspunzi dar nu pot intelege, erai efectiv o putere, mereu mi-ai dat putere sa trec peste orice doar ca de data asta totul s-a terminat. Nu o sa te pot uita niciodata, mi-ai fost ca o sora mai mare, nu o sa pot trece niciodata peste tragedia asta. Dumnezeu sa te odihneasca”, spune o amica a tinerei.

Nu imi vine sa cred. Am rămas fără cuvinte când am aflat, socata e puțin spus. Vei rămâne veșnic in amintirea mea, mereu cu zâmbetul pe buze, mereu frumoasa tânăra și zurlie. Nu-mi vine sa cred ca din copilul de ieri, ai devenit in timp o doamna și ca in floarea vieții ai părăsit aceasta lume. Dormi in pace suflet frumos! Sincere condoleanțe familiei” este un alt mesaj plin de durere.

Imediat după nefericitul incident, Dora a fost preluata de un echipaj de prim-ajutor, însă a murit la scurt timp, la spital.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.