Beniamin, lovit direct în inima. Ce spun procurorii ?

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare au intocmit referatul cu privire la crima din seara de vineri, 28 august, când a fost ucis Beniamin O. Potrivit acestora, ucigașul l-a lovit cu cuțitul direct în inima.

Leziunea a provocat o hemoragie interna puternica, ceea ce a dus la moartea tanarului de 29 de ani.

În referatul intocmit, procurorii arata următoarea stare de fapt:

In data de 28.08.2020, în jurul orei 22.30, în timp ce se aflau în fata imobilului situat în Piața Libertății nr. 18 din Satu Mare, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul S.V.A. i-a aplicat victimei O.B. o lovitura cu cuțitul la nivelul hetoracelui stang, lovitura care a provocat hemoragie interna consecutiva unei plagi intepat-taiate penetrante în cavitatea toracica stânga, cu lezarea cordului și ulterior decesul victimei”, spun procurorii.

Referatul, împreună cu dosarul cauzei, a fost trimis spre competentă soluționare la Tribunalul Satu Mare în data de 29 august. Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Satu Mare a emis mandatul de arestare preventivă față de inculpatul SVA pe o durată de 30 de zile.

La efectuarea cercetărilor Parchetul de pe lângă nivel de pe lângă Tribunalul Satu Mare a beneficiat de sprijinul Inspectoratul de Poliție al județului Satu Mare Serviciul de investigații criminale.

Beniamin a decedat la Urgentele Spitalului Judetean Satu Mare. Corpul neinsufletit al acestuia a fost condus astăzi, 31 august, pe ultimul drum.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.