El este tânărul ucis în centrul Satmarului. Mesaje cutremuratoare (Foto)

Mesajele de condoleanțe curg fără incetare, la adresa tanarului de 29 de ani din Ardud, Beniamin O., ucis azi noapte de un om al străzii, la intrarea pe pasajul „Corneliu Coposu” din municipiul Satu Mare.

Oiegas Beniamin ne-ai frânt inimile. Vestea plecării dintre noi a venit ca un fulger. Ramai veșnic viu în inimile noastre”, spune un cunoscut a alui Beniamin.

… iti multumesc ca mai incantat mereu cu buna ta dispozitie si mai facut sa invat din bunatatea caracterului tau! Chiar am in minte asa multe clipe, de la sala de sport Ardud, din Satu Mare cand eram tineri liceeni, din Anglia…multe multe! Ptr fiecare clipa ii multumesc lui Dumnezeu ca am putut beneficia de un prieten ca tine! Si sunt tare tare convins ca imi va fi dor de tine…desi ma alina ideea ca esti printre ingeri acum! Benji, fratele Cristian o sa iti duca dorul !”, este un al mesaj care frange inimile.

Refuz sa accept situația. Sa cred ca nu mai ești printre noi. Mi-ai promis ca duminică facem un grill la Sărătura. Trebuia sa ne vedem mai repede dar am tot amânat amândoi întâlnirea … si am ajuns aici. Tu plecând între cei drepți. Nu e corect !!! Aveam niște planuri împreună, după ce te întorceai definitiv acasă. Acum planurile ni le vom face, intr-o altă lume, mai bună și sper fara pericole si obstacole !!! DOMNUL SA TE ASEZE ÎNTRE CEI DREPȚI !!! Sa te păzească si sa aibă grijă de tine, suflet blând !!! Drum lin spre cer prietene !!!! – simţindu-se cu inima frântă” este un alt mesaj plin de durere.

Cuvintele sunt de prisos! Inima mi-e tare tristă. Vărul meu bun și frumos! Ai plecat prea devreme și ai lăsat o tristețe mare! Ai fost mereu bun și te-ai gândit la mine, am ținut legătura chiar și de departe, ai demonstrat că sângele apă nu se face! Dormi în pace suflet blând!” spune varul victimei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.