Ce spun pompierii despre incendiul din Micro 16?

Miercuri seara, la ora 23:15, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat cu privire la izbucnirea unui incendiu la un apartament din municipiu.

La fața locului s-au deplasat 1 ofițer și 13 subofițeri cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare și o ambulanță aparținând Serviciului de Ambulanță Județean.

La momentul sosirii pompierilor, incendiul se manifesta cu flacără la mai multe încăperi.

Din fericire, victima surprinsă de incendiu a fost evacuată de către pompierii militari la timp. Aceasta a suferit arsuri minore la nivelul membrelor superioare și a fost transportată cu ambulanța Serviciului de Ambulanță Județean la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare.

Cercetările efectuate la fața locului au indicat faptul că incendiul a fost provocat, cel mai probabil, de efectul termic – fumatul.

Ca urmare a producerii evenimentului au ars în întregime: mobilierul, aparatura electrocasnică, materialele textile, 3 uși și 2 geamuri și s-au degradat pereții din toate încăperile imobilului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.