Romi Coza si-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar: „Faptele vorbesc”

Faptele vorbesc” este deviza lui Romi Coza, candidat la un nou mandat de primar, în comuna Crucisor. Cu o vasta experiența în administratia locala, doua mandate de viceprimar și unul de edil-sef, Coza dorește sa continue proiectele de modernizare a comunei.

Stimați cetățeni ai comunei Crucișor,

Mi-am depus candidatura pentru al doilea mandat de primar al comunei. Știu că este o perioadă grea, în care oamenilor nu le mai pasa de politică, dar dacă nu ne implicăm acum, riscăm ca ceea ce am început și drumul pe care am pornit în procesul de modernizare al comunei să rămână doar un vis neîmplinit.

De-a lungul primului meu mandat de primar si a celor doua mandate de viceprimar, am pus mereu interesul comunității și învestițiile pe primul loc. Așa voi face și de-acum înainte!

Vreau să vă mulțumesc că mi-ați acordat încredere, mă susțineți, și vă invit să-mi fiți alături în această campanie!”, spune primarul în exercițiu al comunei Crucisor, Romi Coza.

Motivul pentru care a decis sa candideze pentru un nou mandat de edil-sef este faptul ca are multe proiecte de finalizat dar și alte planuri care sa aducă bunastare, locuitorilor comunei.

Faptele vorbesc” – este deviza mea și a viitorilor mei colegi din Consiliul Local, unde vom continua proiectele de modernizare a comunei. Sunt decis să câştig un nou mandat de primar deoarece faptele vorbesc pentru mine. Evident, unul din principalele motive pentru care m-am hotărât să candidez este şi faptul că mai avem proiecte pe care trebuie să le finalizăm. Unele sunt finalizate, altele se află deja în derulare. Mi-am propus și pentru acest mandat o serie de proiecte concrete pentru comunitate, proiecte pe care să le puteți urmării și care să fie folositoare comunității.

Consider că am schimbat multe în comună, începând de la mentalități şi până la investiţii” a conchis Romi Coza.

De asemenea, edilul a prezentat și câteva dintre proiectele sale de viitor, cu care se prezinta în fata alegatorilor:

Trebuie să finalizăm proiectul asfaltării drumurilor comunale,care a fost redepus la Ministerul Dezvoltării, pentru aprobarea finanțării!

Mi-am ales o echipă de consilieri puternică, cu oameni valoroşi cu experienţă şi împreună cu ei vom continua dezvoltarea comunei.

Proiectele mele de viitor sunt: modernizarea drumurilor comunale(asfaltarea strazilor); modernizarea drumurilor agricole (asfaltare) din comună; va prezentăm proiectul pentru amenajarea parcării de la căminul cultural Poiana Codrului, urmând sa continuăm amenajarea parcărilor de la căminele din Iegheriste si Crucisor; construirea unei baze sportive, proiect depus pentru aprobare prin C.N.I.; reabilitare clădire locuințe sociale (Școala Veche) prin C.N.I.; continuăm proiectul întăbulare sistematica (gratuita) pentru Iegheriste si Poiana Codrului, contract semnat; extindere retea de alimentare cu apă si gaz; am in vedere amenajarea unui teren sintetic de fotbal; amenajarea unui complex de joacă pentru copii, în Crucisor (Moara Borsii); la finalizarea lucrărilor de reabilitare a Gradiniței Poiana Codrului, avem in vedere: înfiintarea gradiniței cu program prelungit și școala a doua sansa”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.