Marian Torok, pregătit pentru bătălia electorala: „Pot, vreau și doresc sa muncesc pentru comunitate” (Foto)

Candidatul Partidului Național Liberal (PNL) la scaunul de edil-sef al comunei Mediesu Aurit, Marian Torok, și-a lansat astazi, 23 august, candidatura pentru următorul mandat. Evenimentul s-a desfasurat cu începere de la ora 19.00, pe platoul din fata castelului medieval din centrul localitatii.

Viceprimarul în exercițiu (cu atributii de primar) al comunei Mediesu Aurit, Marian Torok, și-a lansat candidatura la sefia Primariei. Cu acest prilej, au fost prezentati și consilierii de pe lista PNL, care intra în bătălia electorala alături de Marian Torok.

La eveniment, alături de Marian Torok a participat și candidatul PNL la presedintia Consiliului Judetean Satu Mare, Adrian Cozma, însoțit de câțiva dintre candidatii de pe lista de consilieri judeteni.

În luarea de cuvânt, actualul edil a punctat faptul ca Mediesu Aurit are un mare potențial de dezvoltare, motiv pentru care a ales să-și continue proiectele începute în cei doi ani în care a preluat și atribuțiile de primar al comunei.

La rândul sau, candidatul liberalilor la sefia Consiliului Judetean, Adrian Cozma a vorbit despre pontentialele turistice dar și culturale ale judetului, care abia așteaptă să fie scoase la lumina, dar și de nevoia de a dezvolta infrastructura rutiera a judetului, fără de care economia, cultura și turismul, sunt condamnate la stagnare.

Mediesu Aurit este o zona cu încărcătură istorica mare, o zona care merita exploatata. Aveți o echipa buna, un primar care merita să fie susținut de comunitate. În ultimii 2 ani, Marian, a demonstrat ca se poate, a demonstra ca vrea și a demonstrat ca doreste sa facă mai mult pentru comunitate. Avem certitudinea ca la Medieșu Aurit vom avea o administrație liberala”, a conchis Cozma.

Totodata, Marian Torok a prezentat și o parte din echipa cu care intra în bătălia electorala.

Iată candidatii de pe lista de consilieri locali ai PNL Mediesu Aurit:

1. Torok Marian-George

2. Zetea Silviu-Gelu

3. Chis Monica Liliana

4. Filip Gheorghe-Danut

5. Palfi Florin

6. Hendre Radu

7. Ban Mircea

8. Corodan Cristian-Constantin

9. Lohan Stefan

10. Krecsun Adrian-Nicolae

11. Pop Mircea-Danut

12. Crăciun Ioan-Mircea

13. Mihalca Cristian-Marius

14. Dano Mircea

15. Boicu Anton-Constantin

16. Cudrici Gheorghe Florin

17. Balog Gheorghe

18. Serb Vasile

19. Vaida Vasile.

5 Comentarii la "Marian Torok, pregătit pentru bătălia electorala: „Pot, vreau și doresc sa muncesc pentru comunitate” (Foto)"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.