Careian căutat cu disperare. A dispărut fără urma (Foto)

Un bărbat de 73 de ani din Carei este căutat de familie, după ce a dispărut de acasă în data de 20 august. Cu toate ca a fost căutat de către familie, prieteni și jandarmi, acesta este de negasit. Familia cere ajutorul și altor persoane care se pot alătura echipajului de căutare.

Tatăl meu a dispărut, în data de 20 august, la ora 6.30 dimineața, în zona viilor, lângă terenul Viei Partidului. A fost căutat, în acel spațiu, timp de două zile, cu ajutorul prietenilor, colegilor și jarndarmilor, dar nu e de găsit nicicum.

Suntem nevoiți să căutăm în afara acestei zone, să extindem cercetările, pe întreg teritoriul viilor. Așadar, cei care doresc să ne ajute în acest efort de căutare sunt mai mult decât bineveniți. Este nevoie de un număr foarte mare de persoane, pentru a putea acoperi fiecare metru din zona respectivă. Cei care puteți da o mână de ajutor sunteți rugați să sunați la numărul 0755816546 (Tomi) sau 0745927842 (Magdalena) sau să veniți la răscrucea celor două drumuri (cel dinspre Tiream și cel dinspre Ianculești).

Totodată, cei care cunosc o persoană care să posede un câine de urmărire persoane, profesionist, sunt rugați să ne anunțe. Un astfel de câine ne-ar fi de folos în această cercetare.

Vă mulțumim anticipat!

Poza atașată este cea a tatălui meu”, spune fiul persoanei dispărute.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.