Radu Roca si-a depus candidatura la presedintia Consiliului Judetean Satu Mare (Foto)

Candidatul social democraților sătmăreni pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, Radu Roca, si-a depus astăzi, 18 august, candidatura la alegerile locale din septembrie. Tot astăzi a fost depusă și lista cu candidații PSD la Consiliul Județean.

La depunerea candidaturilor Radu Roca a fost însoțit de: deputatul social-democrat loana Bran, președintele interimar al Organizației Județene a PD Satu Mare, Ioan Onet și o parte din echipa de candidați de pe lista de consilieri județeni.

Am luat decizia de a intra în bătălia pentru președinția Consiliului Județean Satu Mare deoarece alături de echipa PSD am dovedit de fiecare dată, atât în calitatea de viceprimar al municipiului Satu Mare cât și în cea de subsecretar de stat în Ministerul Mediului, că se poate face administrație publică performantă, focalizată pe nevoile reale ale cetățenilor. Satu Mare este un județ binecuvântat de Dumnezeu cu multe daruri: oameni harnici, pământuri roditoare, peisaje spectaculoase, multă istorie și o multiculturalitate greu de găsit în altă zonă a țării. Toate acestea însă nu sunt suficiente. E nevoie de un strop de viziune și de multă multă muncă din partea administrației publice județene pentru a le putea folosi la potențialul lor maxim. Sunt un om capabil să muncească de dimineața până seara și sunt dispus să fac acest efort pentru locuitorii județului Satu Mare dacă aceștia vor decide ca eu să îi reprezint pentru următorii patru ani. Același lucru pot să îl spun și despre echipa de consilieri județeni cu care Partidul Social Democrat se prezintă în fața sătmărenilor. Așa că nu îmi rămâne decât să urez mult succes tuturor candidaților și fie ca sătmărenii să îi aleagă pe cei mai buni!”, a conchis Radu Roca.

În luarea de cuvânt, președintele interimar al făcut referire la renunțarea sa de a mai candida pentru funcția de președinte. “Domnul Radu Roca este un om de valoare, unul de calibru care, sunt convins ca va câștiga președinția Consiliului Județean”, spune Onet.

“Am vrut să fiu azi alături de Radu Roca și echipa de candidați social-democrați pentru Consiliul Județean Satu Mare la depunerea dosarelor de candidatură, pentru a-i asigura de toată susținerea și sprijinul meu.

Ei reprezintă siguranța unui județ care privește spre viitor, un județ care se modernizează și se dezvoltă, nu stagnează, un județ unde cetățeanul, siguranța și nevoile lui sunt pe primul loc.

Avem o echipă social-democrată puternică pentru Consiliul Județean Satu Mare, o echipă cu viziune, devotată oamenilor și locurilor de unde vin.

Radu Roca este un profesionist în administrație, care a demonstrat în funcțiile pe care le-a ocupat că vrea, poate și urmărește doar interesele oamenilor.

Pe lista de consilieri județeni venim și cu suflu nou – cu tineri motivați și determinați, dar și cu colegi care au confirmat, toți profesioniști în domeniile lor, integri și competenți. Ei reprezintă toate zonele județului, astfel încât vocea fiecărui cetățean, din fiecare colț al Sătmarului, să se facă auzită.

Sunt convinsă că împreună cu Dorel Coica la Primăria Satu Mare și echipa pentru Consiliul Local vor reuși nu doar să câștige ci și să implementeze și să ducă la bun sfârșit proiectele pe care echipa PSD Satu Mare le-a început în urmă cu 5 ani sau mai mult.

Am încredere că vor câștiga încrederea sătmărenilor, pentru că sunt preocupați să găsească soluții la problemele oamenilor și vin cu proiecte concrete, în timp ce contracandidații lor vin doar cu vorbe și mult zgomot.

Îi voi susține pentru a pune în aplicare proiectele începute de echipa PSD și viitoarele proiecte de dezvoltare cu care se prezintă în această campanie în fața sătmărenilor.

Le urez mult succes tuturor colegilor mei candidați, iar pe sătmăreni îi invit să dăm împreună șansa județului Satu Mare de a crește și a se dezvolta!”, spune deputatul Ioana Bran.

Lista completă a candidaților propuși de PSD pentru Consiliul Județean Satu Mare, este următoarea:

Roca Radu Tiberiu- Presedinte Consiliul Județean

Consilier județeni

1. Oneț Ioan

2. Cornea Lenuța-Tatiana

3. Filip Cătălin-Marian

4. Marincaș Gheorghe

5. Avorniciți Neculai

6. Buzgău Oliviu-Aurel

7. Săsărman-Țou Dariana

8. Maxi Rodica

9. Ciocan Gheorghe

10. Măgurean Gavril

11. Pașca Cristian Vasile

12. Suciu Mirela Daniela

13. Rentea Gheorghe

14. Maier Călin-Daniel-Vasile

15. Oprea Vasile Sorin

16. Cristea Radu

17. Filimon Dumitru-Sorinel

18. Supuran Daniel Gheorghe

19. Stoica Vasile

20. Burlacu Ioan-Florin

21. Roșca Răzvan-Ionuț

22. Ciurdaș Traian

23. Leschian Daniel-Ionel

24. Durla-Pașca Mihai-Călin

25. Isac Cristina-Marioara

26. Marghitaș Mircea-Gabriel

27. Irimuș Cristina-Mariana

28. Zah Vasile

29. Ardelean Octavian-Iulian

30. Coza Romi

31. Câmpian Raluca-Ioana

32. Popa Ioan

33. Balogh Daniel-Bela

34. Marian Gheorghe

35. Apan Mihai

36. Chiș Vasile-Mugurel

37. Biro Ioan-Marius

38. Șteț Vasile-Adrian

39. Mike Csaba Zoltan

40. Mulcuțan-Chiș Florin-Ioan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.