Protest fără precedent ! Terasele și restaurantele se închid miercuri !

empty, cup, tip

Reprezentantii barurilor și teraselor din Romania au decis sa organizeze un protest fără precedent, împotriva masurilor luate de Guvern în perioada pademiei, si care au dus la închiderea mai multor afaceri de profil din țara.

Astfel, miercuri, 19 august, între orele 17.00 și 18.00, reprezentanții HORECA propun ca toate terasele barurilor și restaurantelor din România să fie închise.

Ignoranța autorităților este pe cale să ruineze una dintre cele mai importante industrii ale României ! Dacă lucrezi în sau pentru industria HORECA participă la protestul de miercuri 19 august pentru a trage împreună un semnal de alarmă asupra viitorului celor 400.000 ce lucrează în această industrie.

Miercuri, între orele 17:00 și 18:00 întrerupem vânzarea și ne poziționăm în fața restaurantelor și a teraselor cu pancarte și ne exprimăm pașnic și conform normelor de prevenire a răspândirii COVID-19, nemulțumirea față de măsurile adoptate.
Alătură-ni-te, împreună suntem mai puternici!”, scrie pe pagina sa de Facebook, Daniel Mischie, președintele Asociației HORA, autoritatea reprezentativă a industriei ospitalității românești.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.