Dorel Coica: “Avem o echipa puternica la municipiu”

În cadrul conferinței de presă de astăzi, 18 august, candidatul PSD pentru funcția de primar al municipiului Satu Mare, Dorel Coica, a continuat sa isi prezinte echipa de consilieri locali. Alături de Dorel Coica, la conferința de astăzi au participat doi candidați de pe lista consilierilor municipali: Eugenia Sabau și Ciprian Crăciun.

“După cum am promis, voi anunța, periodic, echipa de consilieri de la municipiu. Este o echipa profesionista pentru Satu Mare. Astăzi, îi am alături de mine pe doamna Eugenia Sabau și pe domnul Ciprian Crăciun. Îi las pe ei sa își prezinte proiectele pentru viitorul mandat”, a declarat Dorel Coica.

“Eu sunt membru al PSD din 1992. Deci, am o îndelungată activitate politica. Doresc sa inițiez în viitorul Consiliului Local proiecte care sa vina în sprijinul cetățenilor. Îmi doresc o cooperare cu ONG-urile. Problemele pensionarilor sunt foarte multe. Trebuie create centre de zi pentru pensionari. Trebuie sa ne gândim la acești oameni care timp de 30-40 de ani au muncit pentru aceasta comunitate. Eu cred ca echipa propusa pentru Consiliul Local este una profesionista și își va aduce din plin aportul la dezvoltarea municipiului”, spune Eugenia Sabau.

În luarea de cuvânt Dorel Coica a subliniat faptul ca a fost primul primar care a oferit gratuitate pensionarilor de peste 70 de ani pe mijloacele de transport în comun din oraș.

“Avem o echipa puternica la Consiliul Local. Lista o deschide senatorul Gabriel Leș, de doua ori ministru în mandatul sau. Au fost multe proiecte începute de domnul Coica, și lăsate în paragina după 2016. O problema importanta sunt malurile Șomajului. Apoi, Hotelul Dacia. Am văzut ce s-a întâmplat în cei 4 ani cu Dacia. Situația trebuie rezolvata. Ce a făcut UDMR? Au mărit taxele și impozitele. CSM-ul este o alta problema. Și ăsta trebuie rezolvata” a conchis Ciprian Crăciun.

Un Comentariu la "Dorel Coica: “Avem o echipa puternica la municipiu”"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.