Furt și talharie. Doi tineri, retinuti

Poliţiştii din Beltiug, cu sprijinul de specialitate al polițiștilor din cadrul Serviciului Criminalistic au identificat trei tineri bănuiți de comiterea unui furt calificat dintr-o societate comercială. Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 98%. În urma administrării probatoriului doi dintre aceștia a fost reținuți pentru 24 de ore.

La data de 13 august, polițiștii Secției de Poliție Rurală Beltiug au identificat trei tineri, de 16, 19 și 24 de ani, din localitatea Tătărăști, bănuiți de comiterea unui furt calificat dintr-o societate comercială de pe raza localității Tătărăști.

Din cercetări a reieșit că, în noaptea de 12/13 august, cei în cauză ar fi pătruns prin efracție într-o societate comercială, de unde au sustras bunuri alimentare și cartele cu număr prepay, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 18 800 de lei.

În urma administrării probatoriului, tinerii de 19 și 24 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, urmând a fi prezentați magistraților, pentru dispunerea măsurilor legale.

Bunurile au fost recuperate de la cei în cauză în proporție de 98%.

Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.