Cum stăm cu centura Satmarului ? Ministrul Lucian Bode a fost pe santier (în vizita)

Astăzi, 14 august, ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, Lucian Bode, a efectuat o vizită pe șantierul „Varianta de Ocolire Satu Mare”.

Ministrul a inspectat lucrările la viitoarea centură a orașului, realizându-se în premieră traversarea podului de la un capăt la celălalt cu mașina.

La eveniment au participat, alături de ministrul Lucian Bode, și reprezentanții autorităților județene și locale, reprezentanți ai constructorului ITINERA SpA, respectiv directorul ITINERA România, Aristide Poggio, project managerul Alexander Hejes și șeful de șantier Giorgio Gasparetto.

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a anunțat în cadrul evenimentului că lucrările la obiectiv sunt în grafic, avansul fizic al lucrărilor este de 52%, iar progresul financiar este de 59% și a reiterat solicitarea către constructor ca până la sfârșitul acestui an, tronsonul de 3 km, incluzând podul peste râul Someș să fie finalizat și dat în circulație și să se respecte termenul de finalizare a întregii lucrări, în lungime de 19,54 km, până în luna iulie 2021.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.