Crima ! I-a pus medicamente în bere, apoi la sugrumat cu un șiret !

O femeie de 61 de ani va sta ani buni după gratii. Aceasta și-a omorât concubinul (59 de ani). I-a pus medicamente în bere, apoi, în timp ce acesta dormea l-a stangulat cu un șiret. Crima a avut loc în satul Cubulcut din Sacueni.

Lakatos Ida, a fost reţinută pentru 24 de ore prin dispoziţia Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

În noaptea de 11/12.08.2020, în timp ce se afla la locuinţa sa din Săcueni, sat Cubulcut, jud. Bihor, pe fondul unui conflict mai vechi cu concubinul său B.Z., inculpata L.I. i-a introdus acestuia o cantitate mare de medicamente în flaconul de bere din care concubinul consuma, după care, în timp ce acesta dormea pe vegetaţia din curtea casei, pentru a se asigura că a decedat, l-a strangulat de gât cu un şiret, victima B.Z. decedând ca urmare a asfixiei mecanice prin strangulare”, spune prim-procurorul adjunct Dida Naghiu.

Joi, 13 august, procurorul de caz din cadrul Parchetului Bihor a propus, iar Tribunalul Bihor a dispus arestarea preventivă a inculpatei pentru 30 de zile.

Legea arată că „uciderea unei persoane se pedepseşte cu închisoarea de la 10 la 20 de ani şi interzicerea exercitării unor drepturi”, însă dacă faptele sunt săvârşite asupra unui membru al familiei „maximumul special al pedepsei se majorează cu o pătrime”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.