Razie în Tara Oasului ! Ce au găsit polițiștii ?

Marți, 12 august, polițiștii din Negrești-Oaș împreună cu cei din Gherța Mică, au desfășurat o acțiune pe raza localităților Negrești, Turț, Batarci, Orașu Nou și Racșa.

Acțiunea a vizat asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică, prevenirea și combaterea faptelor comise prin violență, a celor îndreptate contra vieții și integrității persoanei sau îndreptate împotriva bunurilor personale și contra intereselor acestora, asigurarea unei fluențe corespunzătoare a traficului rutier, prevenirea evenimentelor rutiere, asigurarea unui climat de siguranță civică, pentru prevenirea activităților ilicite privind comercializarea produselor de tutun și alte produse accizabile, activități ilegale din domeniul circulației, depozitării și comercializării materialului lemnos precum si respectarea Legii nr. 55/2020 pentru situații de alertă în zonele arondate.

Ocazie cu care au fost legitimate 138 de persoane, au fost verificate 19 societăți comerciale, au fost controlate 106 autovehicule, fiind aplicate 32 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 11.955 de lei.

La acțiuni au participat și polițiști de frontieră din cadrul Sectorului de Poliție de Frontieră Negrești Oaș și jandarmi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.