PCM și-a retras candidatul din cursa pentru sefia CJ Satu Mare. Se va „lupta” Pataki cu Pataki !

Conducerea PCM a decis retragerea candidatului propriu, Pop Zoltan Carol, din cursa electorala pentru funcția de Presedinte al Consiliului Judetean Satu Mare. Anuntul a fost făcut pe Facebook, chiar de către cel care a fost anunțat cu câteva zile în urma, ca se va arunca în lupta electorala.

La alegerile locale care se vor organiza in acest an nu am sǎ fiu prezent pe buletinele de vot pentru ocuparea funcției de Presedinte al Consiliului Judetean Satu Mare. PCM isi rezervǎ dreptul de a porni liste cu candidați proprii, listǎ pe care nu am sǎ fiu prezent. Totodatǎ doresc sǎ aduc la cunostința tuturor cǎ PCM nu a cerut nimic de la UDMR (nici un post de consilier județean si nici un post de consilier local in nici o localitate din județ asa cum s-a vehiculat in diverse grupuri, cicǎ PCM ar fi sarit pe ciolan. Nici vorbǎ !!. Este vorba cǎ PCM nu si-a asumat responsabilitatea al unui eventual esec al UDMR in cazul pierderii funcției de Presedinte al Consiliului Judetean Satu Mare”, spune Pop Zoltan carol

In continuare tuturor maghiarilor din județ le este datǎ incǎ odatǎ posibilitatea democraticǎ ca sǎ aleagǎ intre un Presedinte al Consiliului Judetean UDMR (Pataki Csaba) si un Presedinte al Consiliului Judetean UDMR (Pataki Csaba). Tuturor le doresc foarte mult succes !!!”, a mai conchis Pop.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.