Gabriel Les: „Actuala putere, arată clar că nu guvernează pentru români”

Actuala putere, condusă de Iohannis și de Orban, arată clar că nu guvernează pentru români” este declarația făcută de către senatorul social-democrat de Satu Mare, Gabriel Les. Printr-o postare făcută pe pagina sa de socializare, senatorul satmarean anunța ca a votat împotriva OUG prin care Executivul a tăiat cu 80% majorarea alocațiilor adoptată de Parlament.

Iată declarația parlamentarului PSD:

Am votat astăzi în Senat, ca senator PSD de Satu Mare, împotriva ordonanței de urgență prin care Guvernul a tăiat cu 80% majorarea alocațiilor adoptată de Parlament.

Efectul respingerii acestei ordonanțe va fi dublarea alocațiilor!

Puterea încalcă grosolan principiile democratice și voința poporului, exprimată prin votul din parlament.

Actuala putere, condusă de Iohannis și de Orban, arată clar că nu guvernează pentru români, cărora vrea să le taie alocațiile pentru copii și pensiile pentru bătrâni, prevăzute de legile în vigoare.

PNL guvernează pentru corporațiile bogate din energie și pentru marile bănci, pe care le-au scutit de taxele și impozitele prevăzute de ordonanța împotriva lăcomiei aici și pentru industria jocurilor de noroc și pentru companiile de asigurări.

Acestea din urmă primesc garanții de 500 de milioane de lei din partea statului român, chiar în momentul în care Iohannis și Orban au decis să taie 80% din alocațiile copiilor”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.