Dorel Coica: “Nu mi se pare o chestie corectă, nici de bun simț”

În cadrul unei conferințe de presa susținuta azi, 11 august, candidatul PSD Satu Mare la functia de primar al municipiului, resedinta de judet, dr. Dorel Coica a criticat organizarae Zilelor Maghiare Partium.

Nu dăm drumul la școli, nu dăm drumul la restaurante, nu dăm drumul la alte și alte obiective economice, care ar putea produce bani pentru țara asta, și facem o mare sărbătoare etnică numai din dorința de a strânge toți etnicii maghiari și a le smulge jurământul că vor merge și vor vota cu actualul primar. Nu mi se pare o chestie corectă, nici de bun simț”, a conchis Coica.

De asemenea, acesta îl critica și pe actualul prefect de Satu mare, deoarece acesta nu a avut nicio reacție în acest sens.

Avem prefect din partea UDMR? Știam că avem prefect, dar știam că prefectul este din partea Guvernului României, a Partidului Național Liberal. N-am văzut niciun fel de atitudine. Nu este permis ca tu, ca reprezentant al Guvernului în teritoriu, și care răspunzi de sănătatea publică, să nu ai o atitudine”, a subliniat Coica.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.