Cum s-a întâmplat accidentul de la Mediesu Aurit ?

Vineri, 7 august, în jurul orei 22.45, polițiștii Serviciului Rutier Satu Mare au fost sesizați cu privire la faptul că pe DN 19F, între localitățile Băbășești și Apa, a avut loc un eveniment rutier.

În urma primelor cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, de 38 de ani, din județul Maramureș, aflându-se la volanul unui autoturism având direcția de deplasare dinspre localitatea Băbășești înspre localitatea Apa, pe fondul nepăstrării unei distanţe suficiente faţă de un vehicul cu tracţiune animală care circula în faţa sa, a intrat în coliziune cu aceasta.

În urma impactului, un bărbat, de 49 de ani, din Medieșu Aurit, care conducea vehiculul cu tracțiune animală a suferit vătămări corporale ușoare iar o femeie, de 35 de ani, pasageră în autovehicul a suferit vătămări corporale grave.

Șoferul autoturismului a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ iar în cazul conducătorului vehiculului cu tracțiune animală, aparatul a indicat o concentrație alcoolică de 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.