A căzut în gol ! Amy salvată din prăpastie ! (Foto)

În week-end, pe traseul ce duce spre vârful Pietroasa, catelusa Amy, a alunecat căzând în gol de-a lungul unei stânci înalte de vreo 45 de metri. Totul s-a întâmplat la Luna Ses.

Norocul nostru a fost că domnul salvamont Alex, care se afla în zonă pentru a curăța traseul de lemnele căzute și care totodată a fost foarte amabil și ne-a făcut câteva recomandări legate de traseele montane din arealul Luna Șes, a asistat la nefericita întamplare. Reacția lui nu a întârziat să apară și a coborât imediat la baza stâncii în căutarea cățelușei, însă fără succes. Amy nu era acolo. Presupunând că a rămas pe unul din pereții stâncii, am solicitat ajutorul echipei Serviciul Public Judetean Salvamont Satu Mare care a început o amplă căutare până seara târziu” spune familia stapana a catelusei.

În ciuda tuturor cautarilor, Amy nu a fost găsită pe traiectoria căderii.

A doua zi în jurul orei 15:00, am primit și vestea mult așteptată. Amy a fost găsită în viață coborând pe traseul nostru de urcare din ziua precedentă. Este incredibil faptul că după o căzătură de la o înălțime atât de mare, a suferit doar câteva contuzii musculare iar asta o transformă efectiv într-o eroină. Noi suntem fericiți că a ajuns acasă în siguranță. Gradul de implicare al echipei salvamont și profesionalismul de care au dat dovadă este dincolo de cuvinte. Le suntem profund recunoscători că datorită lor am fost martorii unui miracol”, povestește familia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.