Accident grav ! O persoana incarcerata ! (Foto)

Un accident în care au fost implicate o mașina și o caruta, a avut loc vineri (7 august) saera, în localitatea Mediesu Aurit. O persoana a rămas incarcerata.

La fata locului s-au deplasat echipaje de la Serviciul Judetean de Ambulanța (SJA), SMURD dar și de la Descarcerare. În accident au fost implicate trei persoane, dintre care una a rămas incarcerata între fiarele mașinii.

După eliberarea victimei incarcerate, persoanele ranite au fost transportate la Urgentele Spitalului Judetean Satu Mare.

Dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină la un accident rutier în care a fost implicat un autoturism și o căruță, petrecut în Medieșul Aurit.

Din spusele solicitantului o persoana ar fi rămas încarcerată.

La fața locului s-au deplasat o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu apa și spumă, 2 ambulanțe SMURD, un TIM (terapie intensiva mobila) și un EPA (echipaj de prim ajutor) și o ambulanță aparținând Serviciului de Ambulanță Județean.

Ajunse la fața locului, forțele profesioniste au găsit trei persoane implicate în accidentul rutier conștiente și cooperante, doua reușind să se autoevacueze, iar cea de-a treia rămânând încarcerată.

După extragerea victimei încarcerate de către echipajul de descarcerare și după acordarea îngrijirilor medicale la fața locului, toate victimele au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe” spun pompierii satmareni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.