Și-a ucis băiatul, a tăiat cadavrul bucăți și l-a aruncat în rau

O crima oribila este anchetata de polițiști în judetul Neamt. Totul a inceput când un tânăr a sunat la Poliție ca a găsit o mana de om în raul Siret din localitatea Horia. Un batarn de 72 de ani a fost reținut. Acesta și-a ucis băiatul, l-a transat și apoi l-a aruncat în Siret.

În urma unei expertize dactiloscopice efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că membrul superior aparține unui bărbat de 45 de ani, din Roman.

În baza activităților informativ investigative desfășurate cu operativitate a reieșit faptul că, în perioada 1 – 5 august, pe fondul unei stări conflictuale și a consumului de alcool, un bărbat de 73 de ani, din Roman, l-ar fi agresat pe fiul său cu un obiect tăietor-înțepător, în timp ce se aflau în incinta locuinței, în urma leziunilor suferite survenind decesul acestuia.

Ulterior, cel în cauză ar fi depesat corpul și l-ar fi aruncat în albia râului Siret.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost prezentat procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț, care a dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de omor și profanare de cadavre sau morminte”, informează IPJ Neamț.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.