Kereskenyi Gabor: Construim o autogară modernă, din fonduri europene (Fotogalerie)

Primăria Satu Mare a început construcția unui terminal pentru transportul public din municipiul Satu Mare, printr-un proiect în valoare de 8 milioane de lei, finanțat de Uniunea Europeană.

Terminalul este construit pe strada Botizului, pe un teren care până acum se afla în paragina. Prin acest proiect, municipiul va beneficia de o autogară modernă unde va fi amenajat, tot din fonduri europene, un centru de control al traficului din municipiu.

Miercuri a început construcția terminalului de călători de pe str. Botizului. Este un proiect finanțat din fonduri europene în valoare de 8 milioane de lei. Am avut în vedere modernizarea transportului public în comun. Am achiziționat cu finanțare europeană deja 11 autobuze hibrid și vom mai cumpăra încă 6 autobuze. Acum a demarat construcția terminalului de călători, care va fi o autogară modernă. Apoi, tot din fonduri europene vom amenaja un centrul de control și monitorizare a traficului în municipiul Satu Mare. Pot să spun ca în următorul an, la fiecare 100 de lei pe care îi vom investi în oraș, 70 de lei provin din fonduri europene”, a declarat primarul Gábor Kereskényi.

Totodată, cu această ocazie va fi rezolvată și problema navetistilor care vin la muncă și la școală în municipiul Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.