Ioana Bran: „Pentru mine este de neînțeles această „manevră” făcută în favoarea celor care violează copii …”

Decizia Guvernului Orban de a contesta la CCR legea care majorează pedepsele pentru pedofili, violatori și prădători sexuali, face valuri pe scena politica din Romania. Prin aceasta manevra, Guvernul a blocat pur și simplu legea care ii baga pe acești infractori ani buni după gratii.

Pentru mine este de neînțeles această „manevră” făcută în favoarea celor care violează copii …” spune deputatul social-democrat de Satu Mare, Ioana Bran.

Incredibil! Guvernul Orban refuză dublarea alocațiilor pentru copii, dar a contestat la CCR legea care majorează pedepsele pentru pedofili, violatori și prădători sexuali!

În urmă cu o lună, am aprobat în Parlament o lege care înăsprea pedepsele pentru acești infractori. Pedepsele erau mici, iar instanțele puteau decide chiar suspendarea executării pedepsei. Noua lege nu ar mai permite acest lucru.

Surprinzător, Guvernul a blocat legea prin această contestație. Pentru mine este de neînțeles această „manevră” făcută în favoarea celor care violează copii …” a subliniat parlamentarul satmarean.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.