Alianța romaneasca pentru municipiul si judetul Satu Mare !

Principalele partide romanesti din Satu Mare s-au aliat pentru scrutinul electoral din toamna acestui an și vor participa împreuna la alegerile locale din 27 septembrie.

Noua alianța ii va avea candidați pe Dorel Coica pentru scaunul de primar al municipiului Satu Mare și pe Adrian Cozma la presedintia Consiliului Judetean.

PSD, ALDE, Pro Romania, PNL, dar și alte partide și asociatii civice din judetul Satu Mare, și-au data mana pentru a învinge în scrutinul pentru localele din acest an. Aceștia propun candidați comuni la scrutinul din 27 septembrie, atât pentru Consiliul Judetean cât și pentru Primaria municipiului Satu Mare.

Pana joi se va semna protocolul de colaborare, apoi urmează avizarea acestuia de către forurile centrale ale formatiunilor politice care formeaza alianța.

Un lucru este însă sigur: Alinta romaneasca de la Satu Mare ii va sustine pe liberalul Adrian Cozma la Consiliul Judetean si pe Dorel Coica la Primaria Satu Mare. Aceasta alianța va funcționa și în alte localitati din judetul Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.