Se caută cei mai frumosi ochi ! Inscrie-te în concurs !

Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi” și Fotoclubul „Vasile Vénig László” Carei organizează un concurs de fotografie, prin intermediul căruia își doresc să promoveze cei mai frumoși ochi.

Cocursul se adresează doamnelor sau domnișoarelor cu vârsta de peste 14 ani. Persoanele minore vor fi însoțite obligatoriu de un părinte sau tutore.

Toate doamnele sau domnișoarele care doresc să participe la acest concurs sunt rugate să trimită un mesaj la adresa castelul.karolyi@gmail.com, cu subiectul CONCURS PANDEM-EYE, prin care își exprimă dorința și implicit acordul de aparticipa la concurs până joi, 6 august 2020.

Concursul va consta într-o ședință foto profesională realizată de artistul fotograf Dragoș Georgescu la Castelul Károlyi, în data de 7 august, de la ora 16.00

Participantele sunt rugate să vină pregătite cu un machiaj cât mai original, chiar artisic sau haios, care să le pună în evidență ochii. Purtarea măștii (orice tip de mască) și respectarea măsurilor impuse de starea de alertă sunt obligatorii. Se vor realiza fotografii tip portret și organizatorii le vor posta pe grupul/pagina de facebook Castelul Karolyi / Fotoclubul “Vasile Vénig László” – Carei, Nagykároly, unde se vor putea vota cu LIKE. Totodată se va constitui un juriu format din specialiști în fotografie și make-up care vor vota și ei fotografiile.

Fotografia cea mai apreciată va fi declarată câștigătoare iar marele premiu va consta într-o ședință foto profesională la Castelul Károlyi cu fotograful de renume mondial Ovi D. Pop. Vor exista atât premii online cât și offline. Astfel că următoarele cinci cele mai apreciate fotografii vor aduce participantelor o vizită gratuită în turnul Castelului, alături de familie lor. Fotografiile cele mai votate vor fi prezente în cadrul unei expoziții organizate în Castel, în momentul în care situația o va permite.

Informații suplimentare: 0748220334 – Matei Sorin Levente.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.