Ponton pentru persoanele cu dizabilitati, inaugurat în judetul Satu Mare (Fotogalerie)

Primul ponton din judetul Satu Mare, destinat persoanelor cu dizabilitati, a fost inaugurat la Lacul de la Iojib, de către reprezentantii Caiac SMile.

Am reușit să finalizăm pontonul de la lacul Iojib pe care l-am amenajat special pentru persoanele cu dizabilități pentru a le facilita accesul până la apă pentru a practica sportul cu caiacul.

L-am inaugurat cu o demonstrație a persoanelor cu dizabilități care astfel și-au arătat curajul, dorința de libertate de mișcare, bucuria pe chip practicând acest sport. Pentru noi, aceasta demonstrație practica a confirmat că rezultatul proiectului cu realizarea acestui ponton a fost un proiect realizat cu succes iar scopul pentru care a fost făcut a fost atins, evident, eforturile noastre si ale celor care ne-au sprijinit nu a fost in zadar!

Accesul la acest ponton este deschis tuturor persoanelor cu dizabilități, absolut gratuit, pentru a putea ajunge la apă, acestea putând să ne solicite oricând sprijinul in practicarea sportului cu caiacul, activitate pe care o realizăm cu mult drag prin Centrul de zi Caiac SMile.

Mulțumim sponsorilor care ne sunt alături” este mesajul celor de la Caiac SMile.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.