Ionut Onet, candidatul PSD Satu Mare la presedintia Consiliului Judetean. Dorel Coica la Primarie

Președintele interimar al PSD Satu Mare, Ionut Oneț este candidatul social-democratilor la președinția Consiliului Județean Satu Mare. Anuntul a fost facut in cadrul unei conferințe de presa sustinuta astăzi, 29 iulie, de către președintele interimar al Organizației Judetene a PSD Satu Mare.

“Sunt discuții cu privire la alegerile locale din 27 septembrie. Trebuie sa ne gândim la siguranța cetățenilor. Aseară am avut un Birou Politic Județean și am stabilit candidatul la președinția Consiliului Județean Satu Mare. Eu voi candida pentru aceasta functie. Este o onoare pentru mine. Locul 1 pe lista pentru Consiliul Judetean ii va reveni candidatului, iar locul 2, in premiera in Romania, unui candidat din diaspora. I-am rugat pe colegi sa vina cu propuneri concrete pentru binele satmarenilor” , a declarat Oneț.

“La Primăria Satu Mare am discutat și despre candidatura dr. Dorel Coica. Așa cum arata sondajele domnul Coica este pe locul 2, după domnul Kereskenyi. Sunt sigur ca prin notorietatea lui va aduce un plus valoare atât Primăriei Satu Mare cât și PSD Satu Mare”, a mai subliniat liderul PSD Satu Mare.

Oneț spune ca PSD este dispus sa faca alianțe în teritoriu cu absolut orice partid politic în sprijinul cetățenilor. “Fac un apel la alte partide politice sa discutam pe proiecte în interesul cetățeanului. Nu pe politica, ci pe proiecte concrete”, spune Oneț. De asemenea, acesta spune ca este dispus sa renunțe la candidatura sa, pentru a susține un alt candidat, în cadrul unei oarecare alianțe.

În proporție de 90% exista candidați la toate organizațiile din județul Satu Mare. “Săptămână viitoare vom finaliza listele cu candidați atât la consiliile locale cât și la Consiliul Județean Satu Mare. De asemenea, vom creiona întregul proiect de campanie, și vom puncta exact proiectele pe care le propunem pentru cetateni”, spune Oneț.

“După cum se știe, 90 % din proiectele finalizate în perioada 2016-2020, banii au fost aduși de vechea guvernare. In ceea ce priveste proiectele, ne vom baza în primul rand pe spitale. Fiind și în Consiliul de Administrare al Spitalului Municipal din Carei, știu câte probleme au fost în aceasta perioada a pandemiei. În al doilea rand, vorbim de infrastructura rutiera. Vom discuta cu colegii și sunt sigur ca vom veni cu proiecte concrete la nivelul întregului judet”, a conchis Oneț.

Un Comentariu la "Ionut Onet, candidatul PSD Satu Mare la presedintia Consiliului Judetean. Dorel Coica la Primarie"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.