Mașina în flăcări. Traficul blocat

UPDATE:

La fața locului s-au deplasat 4 subofițeri și 1 ofițer, din cadrul Secției de Pompieri Negrești Oaș, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și 4 pompieri voluntari din cadrul SVSU Livada cu o autospecială de stingere. La sosirea forțelor profesioniste, întreg autoturismul era cuprins de flăcări.

Din fericire, nu au fost înregistrate victime, însă a ars autoturismul în întregime. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost un scurtcircuit electric la compartimentul motor al autoturismului.

Traficul rutier este blocat azi, 27 iulie, în zona Mujdeni, după ce o mașina a luat foc. Din fericire nu sunt persoane ranite.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația este întreruptă pe ambele sensuri pe DN19 Satu Mare – Sighetu Marmației, în zona localității Mujdeni, județul Satu Mare, după ce a izbucnit un incediu la nivelul unui autoturism aflat în deplasare. Evenimentul nu s-a soldat cu persoane rănite. Intervin echipaje ISU pentru lichidarea incendiului” este mesajul celor de la Infotrafic.

La fata locului s-au deplasat echipaje de la Pompieri și Poliție.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.